When will be Goesting next episode air date? Is Goesting renewed or cancelled? Where to countdown Goesting air dates? Is Goesting worth watching?

Vanaf 7 januari verwent Eén jou elke donderdag met Goesting, een nieuwe dertiendelige fictiereeks over zes mensen die elke dag samen knokken voor het succes van hun restaurant. Hun ultieme droom is een eerste ster in de Michelingids, maar voor het zo ver is, moeten ze te midden van de potten en pannen een evenwicht zien te vinden in de moeilijke balans tussen werk en privé.

Chefkok Mauro Dierckx , zijn partner Laurence Tossijn en hun gemeenschappelijke vriend Hannes Blondeel kennen elkaar al langer dan vandaag. Als pas afgestudeerde twintigers werkten ze samen in de betere restaurants en vormden ze enkele jaren een sterk team. Het trio begon gaandeweg te dromen van een eigen restaurant, maar het leven is onvoorspelbaar en Hannes trok onverwacht naar Japan. Mauro en Laurence stampten toch samen Felixir uit de grond, hun eigen zaak, met een naam waarin geluk en eeuwig leven samenkomen.

Anno 2010 staan Mauro en Laurence nog steeds samen aan het roer van Felixir. Laurence zwaait de scepter in de zaal als maître d’hôtel en kan daar rekenen op prima personeel. Maar in de keuken, het terrein van Mauro, is het een komen en gaan van medewerkers. Door zijn autoritaire en opvliegende gedrag slaagt Mauro er niet in een goede equipe aan zich te binden. En dat is noodzakelijk als hij de eerste stap wil zetten in de verwezenlijking van zijn droom: een eerste Michelinster. Daarom gaat hij op zoek naar zijn vroegere compagnon Hannes, die volgens hem de geknipte man is om Felixir naar een hoger niveau te tillen.

Samen met de nieuwe commis Nico Vastenavondt gaan ze voluit voor hun allereerste Michelinster, maar daarbij komt het geregeld tot confrontaties. Of Felixir erin slaagt om zijn felbegeerde eerste Michelinster te veroveren, zie je vanaf 7 januari dertien weken lang op Eén. (Source: een)

Genres: Comedy | Drama
Station: één (BE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Canceled/Ended
Start: Jan/07/2010

Goesting Air Dates


S01E10 - Episode 10 Air Date: 18 March 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E11 - Episode 11 Air Date: 25 March 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E12 - Episode 12 Air Date: 01 April 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E13 - Episode 13 Air Date: 08 April 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Goesting is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.