When will be Gran Nord next episode air date? Is Gran Nord renewed or cancelled? Where to countdown Gran Nord air dates? Is Gran Nord worth watching?

L'agent Anna Obach és una jove subinspectora dels Mossos d'Esquadra, amb un brillant expedient i un futur prometedor. L'Anna té un caràcter obstinat que, unit a un acusat sentit de la justícia i del deure professional, fa que sovint tingui problemes amb els seus superiors. Un dia, en el compliment del seu deure, fica la pota i el seu cap la degrada i la destina al Gran Nord, una vall poc coneguda dels Pirineus. Gran Nord és un lloc especial, com ho acostumen a ser, per als habitants de les ciutats, la majoria de poblets d'alta muntanya qualsevol dia feiner, però ben normal per a la gent que hi viu.

El que ja no és tan normal, ni tan sols per a la gent de Gran Nord, són els habitants del petit poble de Nord, on l'Anna arriba per instal·lar-se a l'antiga i abandonada casa familiar. A Nord estan convençuts que tenen una democràcia absoluta, que mai ha reconegut cap altra sobirania que els seus habitants. Nord no té autoritats, ho decideixen tot al Consell, una mena d'assemblea on sempre estan reunits el Manolo, la Rita, el Joan, la Frederica, el Sisquet, la Tanja, l'Ermengol i el Quico. Tenen un Llibre de Privilegis, atorgat per Carlemany, que els fa diferents, originals i lliures.

L'Anna, una dona de ciutat i amb un gran sentit del deure, una defensora absoluta de la llei, comença una nova vida en aquest poble, on el seu sistema de creences, i fins i tot la seva pròpia carnalitat, es veuran trasbalsats absolutament. Aquella mossa d'esquadra que no volia anar castigada a aquest racó del món descobrirà al Gran Nord el seu lloc al món i, en certa manera, viurà una mena d'experiència iniciàtica. (Source: TV3)

Genres: Comedy
Station: TV3 (ES)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Canceled/Ended
Start: May/07/2012

Gran Nord Air Dates


S02E10 - Els minairons Air Date: 01 July 2013 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E11 - La prova Air Date: 08 July 2013 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E12 - La mort de Quico Air Date: 15 July 2013 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E13 - El compromís Air Date: 22 July 2013 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Gran Nord is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.