When will be Sommer next episode air date? Is Sommer renewed or cancelled? Where to countdown Sommer air dates? Is Sommer worth watching?

Den 38-årige Jakob Sommer har gennem et års tid arbejdet som medicinsk koordinator for Læger uden Grænser i Malawi, hvor han bl.a. har etableret et behandlingscenter for områdets mange hiv-smittede børn. Med sig i Afrika har Jakob sin kæreste Mille og hendes teenage-datter Lærke.

Hjemme i Danmark er Jakob savnet i den lægepraksis, hans far, Christian Sommer, har drevet i mere end 30 år - og hvor også hans storebror, den 40-årige Adam, arbejder. Selv om Christian ser Jakob som en ildsjæl, mener han også, at sønnens idealisme går for vidt - at hans trang til at ændre en verden, som ikke står til at ændre, er en illusion.

Selv om Jakob ikke havde tænkt sig at afbryde opholdet i Afrika før udløbet af hans 2-årige kontrakt, lykkes det alligevel moderen, Sophia, at overtale ham til at komme på besøg, sammen med Mille og Lærke, for at fejre Christians 65-års fødselsdag.

Tilbage i familiens store villa i Frederiksværk går der ikke mange dage, før Jakob får mistanke om, at der er noget galt med faderen. Og Jakobs bange anelser viser sig at holde stik - Christian er alvorligt syg. Jakob og Mille beslutter, om end noget halv-hjertet, at de må indrette sig midlertidigt i barndomshjemmet, indtil hele familien finder en god og fornuftig løsning på den nye situation.

Da Christians sygdom pludselig vender op og ned på hele familiens liv, vender også gamle og ubearbejdede fortrængninger tilbage med fornyet styrke. Alle familiens medlemmer må forsøge at finde sig selv og hinanden, hvis ikke sammenholdet og kærligheden mellem dem skal gå tabt. Og så er der det helt konkrete problem med, at Christian ikke længere kan varetage arbejdet i sin praksis - sit livsværk. Praksis må enten sælges eller overtages af en af sønnerne. (Source: http://www.dr.dk/DR1/Sommer/Om%20Sommer/historien.htm)

Genres: Drama
Station: DR1 (DK)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Canceled/Ended
End: May/10/2009

Sommer Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of Sommer is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.