Arròs Covat

Comedy | Adult Cartoons

Station:
Televisió de Catalunya (ES)

Status:
Ended

Start:
Apr/09/2009

Rating:
0/10 from 0 users

"Arròs covat" és una sèrie sobre el conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant.

El Xavi Masdeu, el nostre protagonista, té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita, que té un estudi de disseny gràfic.

És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental, cosa que amarga l'existència a la seva xicota, la Sònia, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per a ell.

Aquest fet farà que comenci a replantejar-se la seva relació amb la Sònia, i desembocarà en una amarga ruptura sentimental que el durà a replantejar-se tot el seu món vital, professional i sentimental.

Serà el Xavi capaç de madurar sentimentalment a la vegada que apaivagarà la sensació que una part de la seva vida s'esgota? Farà front amb enteresa a la sensació que se li cova l'arròs?

Ningú aposta per ell...

La seva tieta Paquita, li donarà consells per convertir-se definitivament en un adult seré, responsable i madur, però...

...no obstant, el Xavi no en sap d'escoltar consells. (Source: www.tv3.cat)

Arròs Covat Next Episode Air Date

TV Show Ended.

List of episodes

S3E9 - Arròs amb llamàntols i una gamba

Air Date: 08 Dec 2012 16:00 (CDT)

S3E10 - Arròs sense delicies

Air Date: 08 Dec 2012 16:00 (CDT)

S3E11 - Arròs del passat Nadal

Air Date: 15 Dec 2012 16:00 (CDT)

S3E12 - Arròs de boda

Air Date: 15 Dec 2012 16:00 (CDT)