When will be Antikrundan next episode air date? Is Antikrundan renewed or cancelled? Where to countdown Antikrundan air dates? Is Antikrundan worth watching?

Antikrundans mål är att ge alla en underhållande information om våra kulturföremål. Antikrundan vill väcka nyfikenhet på de föremål vi har omkring oss. Vem är det som har tillverkat föremålet? När gjordes eller tillverkades det? I vilket material föremålet är gjorda av? osv. Marknadsvärdet för föremålet kan vara lågt men affektionsvärdet desto högre. Vi berättar även om försäkringsvärdet och det kulturhistoriska värdet.

Antikrundan vill också vara konsumentupplysande. Vi berätta om hur man sköter sina gamla saker och hur de bäst renoveras. Vi ger råd om hur man kan se om föremålet är äkta eller falskt och hur man undviker att bli lurad. Vi vill att alla ska bli medvetna om sina föremål hemma och hur de ska skötas så att kommande generationer fortsätter att vårda dem.


I Sverige är det ett 50-tal personer som under två veckor i slutet av augusti reser ut på turné för att spela in Antikrundan. Det är ett sammansvetsat gäng där alla vet exakt vad som krävs för bygga upp spelplatsen från noll till fullfjädrad tv-standard på bara några timmar. Ett hårt jobb. Men hela gänget med teknik, smink, producent, experter, programledare och inte minst alla förväntansfulla besökare har lika roligt varje år. Det märks i programmet och är kanske hemligheten med succén! (Source: SVT)


Genres: History | Educational | Lifestyle | Design/Decorating | Buy, Sell & Trade | Arts & Crafts
Station: SVT1 (SE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Returning Series
Start: Aug/26/1989

Antikrundan Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of Antikrundan is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.