When will be Aranyélet next episode air date? Is Aranyélet renewed or cancelled? Where to countdown Aranyélet air dates? Is Aranyélet worth watching?

Miklósiék is living an enviable life in Aranyélet (Golden Life). A successful entrepreneur head of the family, the wife of a volunteer helping the homeless foundation. Their daughter-in-class, and even the family feketebáránya, the rebellious teenage son is a real talent, just busy all the rapkarrierje starting. However, the luxurious life of gold just an illusion. Miklósiék carefully concealed that there is a serious credit debt; that luxury villa in which they live, the family mobster neighbor; and to a greater or lesser crime to maintain their standard of living.When the moment comes that the head of the family busts, and decides to good road map, the idyll soon flees to naught.It turns out that everyone has a different idea about the boldogulásról.

Genres: Crime | Drama
Station: HBO (HU)
Rating: 10/10 from 1 users
Status: Ended
Start: 2015-11-08

Aranyélet Season 1 Air Dates


S01E01 - Még pár éved van, aztán nem lesz több móka Air Date: 08 November 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Attila apja halála és egy félresikerült akció után úgy dönt, felhagy addigi bűnöző életével. Felesége, Janka egy szépségversenyre elküld egy képet magáról, lányukról, Miráról és a családi kutyáról. Mira egyik osztálytársa felismeri saját ellopott kutyáját a képen, és úgy tesz, mintha tetszene neki Mira, hogy visszaszerezze az állatot. Janka tönkreteszi szomszédnője kedvenc fáját. Attila és Janka fia, Márk átvállal egy munkát apja helyett, amely előbb autós üldözésbe és lövöldözésbe, majd balesetbe torkollik. Márk magához veszi a szállítmányt és elmenekül.


S01E02 - Nyugtató, taurin Air Date: 15 November 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Márk a baleset után az anyjától nyugtatót kap, amelyre hamarosan rászokik. Az összetört autót visszakövetik Endréhez, Attila régi bűnöző barátjához, akitől Márk a munkát kapta. Amikor Endre számon kéri rajta, hogy mi történt a szállított pénzzel, Márk azt hazudja, hogy nem tud semmit. Mirát az iskolában a kutyaügy miatt mobillopással vádolják, majd miután összeveszik családjával, részegen beszáll két fiú mellé egy kocsiba, és hazaviszi az egyiküket. A szomszédok perrel fenyegetik a családot a fa megrongálása miatt, ám amikor Attila rájön, hogy Janka a felelős, kifizeti a kárt. Amikor a szomszédasszony összeesik, Janka úgy tesz, mintha megpróbálná megmenteni, hogy jó színben tűnjön föl. Attila fivérénél, Tibornál vállal állást.


S01E03 - Ropognak a húszasok Air Date: 22 November 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Endrét letartóztatják, Attilát pedig kihallgatják a balesettel kapcsolatban. Márk szabadon költi a lopott pénzt, és elvisz egy lányt, Vivient Endre üres házába, ahol azonban Endre ellenfelei megfenyegetik, hogy keresse meg Endre laptopjelszavát. Attila munkásként dolgozik Tibor építkezésén, és befektetőként is beszáll az egyik projektjébe. Janka átveszi a szomszéd alapítványának vezetését, amíg ő a kórházban van, és ebben a tisztségben elmegy egy rendezvényre, ahol együtt drogozik egy potenciális befektetővel. Mira éjszakai munkát vállal: külföldieket visz kocsmatúrára.


S01E04 - Beléptem álmaim kapuin Air Date: 29 November 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Miután Attila rájön, hogy a lakás gipszkartonfalakból áll, megkeresi Tibort, hogy figyelmeztesse, de rájön, hogy Tibor tudott róla. A lakás elbukik a műszaki átadáson, és kiderül, hogy Tibor már Attila minden pénzét elköltötte. Attila újra Endrének kezd dolgozni. Ennek keretében elviszi Jankát két napra disznóvágásra kikapcsolódni, ahol megerőszakolja feleségét. Attilát elfogják a határőrök, de megmenekül. Attila szállítmányát azonban nem Endre embere, hanem ellenfelei várják, akik egy csomagmegőrző kulcsát adják neki fizetségül. Mira jobban megismeri a neki munkát adó kocsmatulajdonosokat, és nős főnöke kikezd vele. Másnap alkoholmérgezéssel kórházba viszik. Márk bulit rendez, hogy visszacsábítsa Vivient, ám ebben megakadályozza Endre egyik embere, akivel együtt szállították a pénzt.


S01E05 - Hiába minden próbálkozás Air Date: 06 December 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Janka újra és újra elutasítja Attila közeledését. Gyuka visszaköveteli a Márktól az ellopott pénz felét. Mira a detoxikálóban ébred, ahonnan bátyját hívja föl, hogy menjen érte. Endrét kiengedik, és Attilával kinyitják a csomagmegőrzőt, amely üres. Márk ahelyett, hogy Gyukával tartaná be egyességét, Endrének viszi vissza a pénzt. Endre lelövi Gyukát, Márk pedig az adósa marad. Miután Attila ismerőse a bankból meghal, a családnak már csak tartozásai maradnak. A szomszédasszony visszaveszi az alapítvány elnöki teendőit, ám Kálmán felajánlja Jankának, segít visszakerülnie az elnöki székbe. Találkozójukon viszonyt kezdenek.


S01E06 - Az iskola nem az életre nevel Air Date: 13 December 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Miután fellök egy tanárt, Márkot elküldik a gimnáziumból. Mira kénytelen Janka nélkül elmenni a nőgyógyászhoz, majd látja anyját Kálmánnal. Tönkreteszi az ételeket korábbi munkahelyén, így azt a hatóságok bezárják. Janka elintézi a bankban, hogy tartozásukból csak nyolcmillió forintot kelljen kifizetniük. Ennek előteremtésére Attila hitelt akar felvenni anyja házára, de Tibor megelőzi ebben, így elkezdi eladni ingóságait. Attila és Endre összekülönböznek. Janka visszaszerzi az alapítvány vezetését, és attól lopja el a szükséges pénzt. Amikor Attila kiköltöztetné családját a villából, Márk elmegy. Mira szembesíti szüleit hibás döntéseik következményeivel, és úgy dönt, Londonba megy. Janka megmondja Attilának, hogy elhagyja, és Kálmánhoz költözik. A rendőrség rátalál Gyuka holttestére. Attilát elfogják Endre ellenségei, és arra kényszerítik, hogy nekik dolgozzon: meg kell ölnie Endrét.


S01E07 - Na, ki az, aki hazudik? Air Date: 20 December 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Márkot letartóztatják, és Gyuka megölésével gyanúsítják. Hogy apját védje, vall Endre ellen. Attila nem tudja lelőni Endrét, Endre viszont bocsánatot kér Attilától, és átíratja a nevére a villát. Endre kapcsolatait kihasználva ellenségei ellen fordítja a rendőrséget. Attila, hogy Márkot mentse a börtöntől, elvezet egy rendőrt Endréhez, és vallomásra bírja. Amikor Attila rájön, hogy Márk mindenképpen börtönbe kerülne, lelövi a rendőrt, de előbb a rendőr meglövi Endrét. Mira barátnőjével elmegy egy brit munkaközvetítőhöz, ahol neki nem találnak megfelelő állást, de barátnőjét felfogadják szexmunkásnak. Jankát sikkasztással vádolják, amiből Kálmánnak kell kimentenie.


S01E08 - Most már látod, hogy mi van itt Air Date: 27 December 2015 11:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Attila és Márk próbálnak segíteni Endrén, de sikertelenül. A helyzetet kihasználva, és hogy mentsék saját magukat, csapdát állítanak Endre ellenségeinek, akiket végül letartóztatnak. Endrét a mentők viszik el, és büntetlenül megússza az esetet. Mira állást akar szerezni Kálmántól magának és barátnőjének, de Kálmán ezt megtagadja. Janka vakációra készül Kálmánnal, és úgy dönt, gyerekei helyett a férfit választja. Márk és Mira az apjukkal maradnak a villában, Attilából áruházi biztonsági őr lesz. Márk tizennyolcadik születésnapján Janka is velük ünnepel, amikor egy rendőr jelenik meg a villánál.

Next Episode of Aranyélet is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.