When will be Csak színház és más semmi next episode air date? Is Csak színház és más semmi renewed or cancelled? Where to countdown Csak színház és más semmi air dates? Is Csak színház és más semmi worth watching?


Genres:
Station: Duna TV (HU)
Status: Running
Start: 2016-01-10

Csak színház és más semmi Next Episode Air Date

Csak színház és más semmi Next Episode Airs in

- unknown -

There is no Next Episode of Csak színház és más semmi planned.

Register Now!
Register Now and create Your Countdown!

Csak színház és más semmi Air Dates

Ratings: 0/10 from 0 users
 • S01E01 - Olvasópróba

  A Komédiás színház társulata új bemutatóra készül. Barnabás a rendező és Alinda a vezető színésznő épp válófélben vannak, ezért mindenki számára kellemetlen mikor kiderül, ismét együtt kell dolgozniuk. Közben Zsolt egy bulvárlap újságírója a új szenzációra vadászik, ezért bejuttatja a barátnőjét Nórát öltöztetőnőként a színházba, hátha megtud valami szaftos pletykát.

  Air Date: 09 January 2016 23:00 -
 • S01E02 - Rendelkezőpróba

  Alinda és Nóra kibékülnek, ezért a lánynak lelkiismeretfurdalása van, mikor megjelenik a cikk Alinda válásáról. Alinda azt hiszi, Barnabás teregette ki a magánéletüket a sajtónak, ezért elhatározza, hogy bosszút áll. Közben Petra érdeklődését egyre inkább felkelti Dani a fiatal restaurátor.

  Air Date: 16 January 2016 23:00 -
 • S01E03 - Részpróba

  Alinda szenved a sajtó támadásai miatt, közben egyre közelebb kerül Nórához. Barna megtudja, hogy Lili és Peti korábban egy pár voltak, és a féltékenysége újabb konfliktusokhoz vezet. Zsolt megbízásából Németh lesifotót készít Alindáról, és szenzációs felfedezést tesz.

  Air Date: 23 January 2016 23:00 -
 • S01E04 - Jelmezes próba

  Petra azt hiszi, hogy Dani csak a darabja miatt érdeklődik iránta, de a fiúnak más tervei vannak. Kitty és Alinda akciói miatt Lili kezd kikészülni, ezért egyre többet veszekednek Barnával. Zsolt mindenáron meg akarja szerezni a fényképet, amin Alinda a titokzatos ismeretlennel csókolózott.

  Air Date: 30 January 2016 23:00 -
 • S01E05 - Főpróba

  Miközben a Komédiás Színházban izgatottan készülnek a főpróbára, a társulat tagjaiban egyre nő a feszültség. Lili és Alinda háborúja komoly problémákat okoz Barnának. Petra riasztó felfedezést tesz az új darabjával kapcsolatban. Nóra igyekszik rávenni Zsoltot, hogy ne árulja el a titkát.

  Air Date: 06 February 2016 23:00 -
 • S01E06 - Premier

  Letelt a hat hét, elérkezett a bemutató napja, és mindhárom hősnőnk válaszút elé kerül. Bemutatják az Édes kis semmiséget, és mire legördül a függöny, az életük örökre megváltozik. Van aki szerelmes lesz, van aki összeomlik, van aki sokkot kap, és van aki ételmérgezést. De komoly baj nem történik, mert ez még mindig csak színház…

  Air Date: 13 February 2016 23:00 -