When will be Csak színház és más semmi next episode air date? Is Csak színház és más semmi renewed or cancelled? Where to countdown Csak színház és más semmi air dates? Is Csak színház és más semmi worth watching?

The series guides the viewer into the world of theater, giving a glimpse into the behind-the-scenes secrets. Insanity, love, jealousy, professional envy on stage and beyond. Three stories of satirical tones are intertwined in parallel, occasionally intertwined, and revolve around the private life crisis of the famous diva (Judit Schell) and her director (Sándor Csányi), with a theatrical presentation from the rehearsal to the premiere.

Genres: Comedy
Station: Duna TV (HU)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Ended
Start: 2016-01-10

Csak színház és más semmi Season 1 Air Dates


S01E01 - Olvasópróba Air Date: 10 January 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A Komédiás színház társulata új bemutatóra készül. Barnabás a rendező és Alinda a vezető színésznő épp válófélben vannak, ezért mindenki számára kellemetlen mikor kiderül, ismét együtt kell dolgozniuk. Közben Zsolt egy bulvárlap újságírója a új szenzációra vadászik, ezért bejuttatja a barátnőjét Nórát öltöztetőnőként a színházba, hátha megtud valami szaftos pletykát.


S01E02 - Rendelkezőpróba Air Date: 17 January 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Alinda és Nóra kibékülnek, ezért a lánynak lelkiismeretfurdalása van, mikor megjelenik a cikk Alinda válásáról. Alinda azt hiszi, Barnabás teregette ki a magánéletüket a sajtónak, ezért elhatározza, hogy bosszút áll. Közben Petra érdeklődését egyre inkább felkelti Dani a fiatal restaurátor.


S01E03 - Részpróba Air Date: 24 January 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Alinda szenved a sajtó támadásai miatt, közben egyre közelebb kerül Nórához. Barna megtudja, hogy Lili és Peti korábban egy pár voltak, és a féltékenysége újabb konfliktusokhoz vezet. Zsolt megbízásából Németh lesifotót készít Alindáról, és szenzációs felfedezést tesz.


S01E04 - Jelmezes próba Air Date: 31 January 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Petra azt hiszi, hogy Dani csak a darabja miatt érdeklődik iránta, de a fiúnak más tervei vannak. Kitty és Alinda akciói miatt Lili kezd kikészülni, ezért egyre többet veszekednek Barnával. Zsolt mindenáron meg akarja szerezni a fényképet, amin Alinda a titokzatos ismeretlennel csókolózott.


S01E05 - Főpróba Air Date: 07 February 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Miközben a Komédiás Színházban izgatottan készülnek a főpróbára, a társulat tagjaiban egyre nő a feszültség. Lili és Alinda háborúja komoly problémákat okoz Barnának. Petra riasztó felfedezést tesz az új darabjával kapcsolatban. Nóra igyekszik rávenni Zsoltot, hogy ne árulja el a titkát.


S01E06 - Premier Air Date: 14 February 2016 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Letelt a hat hét, elérkezett a bemutató napja, és mindhárom hősnőnk válaszút elé kerül. Bemutatják az Édes kis semmiséget, és mire legördül a függöny, az életük örökre megváltozik. Van aki szerelmes lesz, van aki összeomlik, van aki sokkot kap, és van aki ételmérgezést. De komoly baj nem történik, mert ez még mindig csak színház…

Next Episode of Csak színház és más semmi is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.