When will be Ergens onderweg next episode air date? Is Ergens onderweg renewed or cancelled? Where to countdown Ergens onderweg air dates? Is Ergens onderweg worth watching?

Ergens onderweg vertelt het reisverhaal van acht verschillende vaders en acht verschillende kinderen van verschillende leeftijden. Ze hebben elk hun eigen reden om de reis te maken. Elk duo heeft zijn specifieke manier van met elkaar omgaan, zijn specifieke humor, maar ook zijn specifieke twistpunten. Tegelijkertijd zijn de verhalen heel herkenbaar.

Veel vaders hebben ook tegenwoordig nog het gevoel dat ze niet genoeg tijd hebben voor hun kinderen. Op de een of andere manier hebben ze het altijd net te druk, en als puntje bij paaltje komt, is het mama die het meest met de kinderen bezig is. Zou het niet leuk zijn als ze zich eens een keertje helemaal op één kind zouden kunnen toeleggen? Om samen eens iets anders te beleven? Om eens echt te kunnen praten?

Voor veel van die vaders lijkt een reis met een van hun kinderen de ideale manier om dat te doen. In Ergens onderweg zetten acht bekende vaders wel de stap. Het programma stapt mee in die reizen. Het resultaat zijn acht intieme portretten van twee mensen die elkaar opnieuw of beter leren kennen. Acht verhalen van roadtrips die ze nooit zullen vergeten.

Elk duo maakt zijn reis met de auto. Samen in de wagen ontdekken ze de plekken die ze bezoeken, maar ontdekken ze ook elkaar. Ze brengen uren in de auto door. Tijd genoeg om bij te praten over belangrijke dingen en te zeveren over onnozelheden. De camera volgt de twee op hun reis, registreert, maar grijpt nooit in. Dit is de reis van een vader met zijn kind. Zij kiezen waar ze naartoe gaan, stoppen waar ze willen, vertrekken waar ze het niet leuk vinden.

Op die manier leren de kijkers in elke aflevering een bekend gezicht op een heel andere manier kennen; niet als entertainer of als hoofdredacteur van een krant, maar als vader. Vaders die met hun mond vol tanden staan als hun kind vraagt wat een fils de pute is, vaders die ook gewoon af en toe boos moeten worden als hun kind het echt te bont maakt.

Uiteindelijk is Ergens onderweg het verhaal van opvoeden en opgroeien. En over heel veel liefde. Vaderliefde. (Source: één)


Genres: Family | Celebrities | Interview
Station: één (BE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: New Series
Start: Nov/08/2010

Ergens onderweg Air Dates


S01E05 - Tom en Milo Waes Air Date: 06 December 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E06 - Rob en Emma Vanoudenhoven Air Date: 13 December 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E07 - Peter & Sebastian Vandermeersch Air Date: 20 December 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E08 - Chris & Hannah Dusauchoit Air Date: 27 December 2010 20:20 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Next Episode of Ergens onderweg is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.