When will be Felix Stör en Ingenjör next episode air date? Is Felix Stör en Ingenjör renewed or cancelled? Where to countdown Felix Stör en Ingenjör air dates? Is Felix Stör en Ingenjör worth watching?

Efter succén med Solsidan är Felix Herngren tillbaka i TV4. I höst startar Felix stör en ingenjör - en serie som följer den teknikintresserade komikern då han besöker framgångsrika svenska ingenjörer i utlandet . - Jag är en ingenjör instängd i en komikers kropp, säger Felix Herngren.

Startskottet i programserien Felix stör en ingenjör går när Felix Herngren säger hej då till sin fru och fyra barn i Stockholms innerstad - för att ge sig ut i världen på äventyr med tekniska förtecken.

Han tar sig bland annat till skyskrapornas Shanghai, vidderna på Namibias sanddyner och Jamaicas ökända Trenchtown för att möta människorna bakom tekniken. På sin luff möter Felix Herngren åtta utlandssvenska ingenjörer som jobbar med allt från specialeffekter i Hollywoodfilmer till rymdforskning, sociala medier och borrutrustning i gruvindustrin.

Förutom att ge exempel på omfattande tekniska lösningar får tittarna i Felix stör en ingenjör även inblick i hur det är att leva som svensk i utlandet.

- Förhoppningsvis blir man som tittare lite klokare kring intressanta frågor om teknik och garanterat road av Felix, som vi här också får lära känna som sig själv och inte en skriven karaktär. Han har förmågan att ta sig an frågorna på ett mycket humoristiskt och mänskligt sätt, säger Martin Nygren, exekutiv producent för programmet.

I serien klättrar Felix i höga 3G-master, går vilse djupt ner i gruvor, provar avancerad sjukhusutrustning och får uppleva hur säkerhetsbältet sträcks över bröstet vid en kraftig kollison.

-Det har varit en fantastisk resa. Jag har varit intresserad av teknik sedan barnsben, och hade jag inte blivit komiker hade jag förmodligen satsat på ingenjörsyrket. Jag är en ingenjör instängd i en komikers kropp, säger Felix Herngren.

Felix stör en ingenjör sänds i åtta avsnitt i TV4 under hösten 2010. Första avsnittet sänds måndagen den 27 september.

Serien produceras av produktionsbolaget dfm och görs i samarbete med Teknikföretagen. (Source: TV4)


Genres: Comedy | Travel
Station: TV4 (SE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Returning Series
Start: Sep/27/2010

Felix Stör en Ingenjör Air Dates


S02E03 - Del 3 Air Date: 22 September 2013 18:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E04 - Del 4 Air Date: 29 September 2013 18:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E05 - Del 5 Air Date: 06 October 2013 18:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E06 - Del 6 Air Date: 13 October 2013 18:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Felix Stör en Ingenjör is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.