When will be Häxdansen next episode air date? Is Häxdansen renewed or cancelled? Where to countdown Häxdansen air dates? Is Häxdansen worth watching?

Följ Bosjös damlag i Häxdansen

Dramaserien Häxdansen handlar om Bosjös damfotbollslag. Ett gäng tjejer som är vana att ta för sig - både på och utanför planen. Något som inte alla i stan gillar. Samtidigt händer det en rad mycket märkliga saker i det lilla bortglömda samhället. Huvudrollerna spelas av Julia Dufvenius, Hanna Malmberg, Sofia Ledarp, Melinda Kinnaman, Malin Morgan, Livia Millhagen, Ia Langhammer och Joakim Nätterqvist.

- Det är inte en komedi - men det är roligt. Det är inte heller en spökhistoria - men det finns spöken, säger regissören Magnus Rösman om sin dramaserie Häxdansen.

I Bosjö finns två stora intressen, bruket och fotboll. Medan herrlaget föll en division förra säsongen avancerade damlaget till trean, vilket snarare anses vara en provokation än en framgång. För lagkamraterna och tränaren blir framgången en match utanför planen som är mäktigare än Champions league. Samtidigt döljer Bosjö mörka hemligheter som sträcker sig tillbaka till slutet av 1600-talet, då elva kvinnor brändes levande på bål. 300 år senare fick någon för sig att anlägga en fotbollsplan på samma plats. Välkommen till Bosjö! (Source: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=85490&)


Genres: Drama
Station: SVT1 (SE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: New Series
Start: Mar/17/2008

Häxdansen Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of Häxdansen is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.