When will be Ik vertrek next episode air date? Is Ik vertrek renewed or cancelled? Where to countdown Ik vertrek air dates? Is Ik vertrek worth watching?

Reality series in which Dutch people will be followed during their move to a foreign country. Where do they go? And what will happen to their adventure?

Genres: Family | Travel | Housing/Building
Station: NPO 1 (NL)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Running
Start: 2005-09-02

Ik vertrek Season 22 Air Dates


S22E01 - Richard en Aadje Air Date: 27 November 2020 20:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Richard van der Pluijm (43) en Aadje van den Ende (45) zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles wonen ze in Naaldwijk. Maar niet voor lang meer...Ze verruilen hun arbeiderswoning van 100 m2 voor een riante villa van 1000m2 in de Spaanse badplaats Calpe. Hier willen ze een Bed & Breakfast starten geheel in de stijl van Versailles.


S22E02 - Familie Mensing Air Date: 04 December 2020 20:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Jean Paul (51) en Rosalie (33) Mensing eten het liefst elke dag pizza of pasta en Italië is hun jaarlijkse vakantiebestemming. Ze zijn dol op de Italiaanse atmosfeer en mentaliteit. De blijdschap is dan ook groot als ze samen met hun kinderen Aras (8) en Isabella (2) naar Umbrië vertrekken. Hier hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht. In drie maanden willen ze vier appartementen opknappen en een glamping bouwen.


S22E03 - Ronald en Janine Air Date: 11 December 2020 20:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Na een zonovergoten vakantie op Kreta komen Ronald Jongema (50) en Janine Bosman (47) tot de conclusie dat ze niet blij zijn met het leven dat ze tot dan toe leiden. Janine hopt van baan naar baan, maar zit nergens echt op haar plek. Ronald werkt ruim tien jaar als serviceadviseur voor een groot automerk en vindt het welletjes. Ze zeggen hun baan op en vertrekken naar Frankrijk.


S22E04 - Follow up Brigitte en Laurens Air Date: 18 December 2020 20:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Voor het eerst in de Ik Vertrek-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreren, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk, treffen we de twee in Duitsland. Hoewel ze daar een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming.


S22E05 - Emmy en Rutger Air Date: 01 January 2021 20:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Emmy wil al haar hele leven in een kasteel wonen. In het Franse Douzillac heeft Emmy een chateau gekocht om er een chambres d'hôtes met minicamping te beginnen. Dat haar man Rutger voorlopig niet mee wil verhuizen, staat Emmy's plannen niet in de weg.

Next Episode of Ik vertrek is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.