When will be La Riera next episode air date? Is La Riera renewed or cancelled? Where to countdown La Riera air dates? Is La Riera worth watching?

La Riera ès la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.
Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.
Seguirem la història des del punt de vista de cadascun dels personatges, no com si fos una sèrie coral, sinó de vides creuades. Això permetrà que les trames no es dispersin, que els personatges siguin més complexos. Que l’espectador pugui accedir a les misèries i grandeses d’uns personatges imprevisibles, contradictoris, genials i detestables al mateix temps. (Source: TV3)


Genres: Drama
Station: - (ES)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: In Development
Start: Jan/10/2010

La Riera Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of La Riera is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.