When will be Las Fierbinti next episode air date? Is Las Fierbinti renewed or cancelled? Where to countdown Las Fierbinti air dates? Is Las Fierbinti worth watching?


Genres: Comedy
Station: PRO TV (RO)
Status: Running
Start: 2012-03-01

Las Fierbinti Next Episode Air Date

Register Now!
Register Now and create Your Countdown!

Las Fierbinti Pictures

Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture Las Fierbinti episode countdown picture

Las Fierbinti Air Dates

Ratings: 0/10 from 0 users
 • S08E01 - Vampirul (1)

  In primul episod al sezonului 8, fierbintenii vor avea de furca cu un... vampir! Transformat brusc intr-o creatura a noptii, Giani va baga spaima in localnici. Bobita va lua initiativa si se va alia cu prietenii lui pentru ucide duhurile rele care il bantuiau pe Giani. In tot acest timp, Robi este foarte preocupat de viata amoroasa, fiind extrem de atent la consilierea si sfaturile matrimoniale ale Aspirinei, care ii prezinta tipologiile de barbati. Amorezat pana peste cap, Robi o va cere in casatorie.

  Air Date: 17 September 2015 17:30 -
 • S08E02 - Vampirul (2)
  Air Date: 17 September 2015 18:30 -
 • S08E03 - Japonezii si Fausta (1)

  Fierbintenii vor face cunostinta cu un grup de turisti japonezi care spera sa ajunga la Cheile Bicazului. Primarului Vasile ii vor veni mai multe idei de afaceri care sa-i aduca un profit rapid in momentul in care descopera grupul de straini aflat in tranzit prin linistita urbe.

  In acelasi episod, Celentano si Firicel vor descoperi placerea lecturii, cei doi abordand o opera inedita: Faust. In tot acest timp, Branzoi va primi vizita varului de la Bucuresti care vine insotit de cele doua fete ale sale. Prezenta fetelor in Fierbinti va starni interesul lui Bobita si al lui Giani care vor face tot posibilul sa le intre in gratii fetelor.

  Air Date: 01 October 2015 17:30 -
 • S08E04 - Japonezii si Fausta (2)
  Air Date: 01 October 2015 18:30 -
 • S08E05 - Gianina profesoară (1)

  Gianina se va angaja la scoala din localitate ca invatatoare. Peripetiile amuzante ale acesteia o vor aduce pe culmile disperarii pe directoarea unitatii de invatamant, interpretata de Stela Popescu.

  La carciuma, Bobita si Dorel se decid sa schimbe aspectul asezamantului si sa construiasca un gard de toata frumusetea. Desi pare simplu de implementat, decizia le va da batai de cap: sa fie din lemn sau din plasa? Sau poate betonul este mai bun? Deznodamantul situatiei va crea cu siguranta rafale de ras in intreaga Romanie!

  Air Date: 08 October 2015 17:30 -
 • S08E06 - Gianina profesoară (2)
  Air Date: 08 October 2015 18:30 -
 • S08E07 - Punctul GE (1)

  Dorel se angajeaza! Noul lui job este mecanic de punctul ge, un fel de ajutor de psiholog. Acesta va profita de team building-urile care sunt organizate in linistita localitate de catre un psiholog din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Invidiosi pe succesul lui Dorel, Giani si Bobita vor incerca sa-l stoarca de bani si sa-i puna bete in roate proaspatului angajat.

  Bucuria si frenezia este prezenta in toata localitatea! Firicel este extrem de fericit si incantat ca va avea inca un copil. Asta pentru ca se va putea bucura de alocatia copilului. Celentano, prietenul si camaradul sau, va incerca sa-l convinga ca un copil nu este asa o mare bucurie.

  Air Date: 15 October 2015 17:30 -
 • S08E08 - Punctul GE (2)
  Air Date: 15 October 2015 18:30 -
 • S08E09 - Taxi Power (1)

  Mafia taximetristilor va baga spaima in randul localnicilor, Primarul Vasile fiind cel mai ingrijorat. Se pare ca cei implicati sunt Nicu Rata si Giani.

  In acelasi episod, Gianina va intampina, mai mult sau mai putin, probleme sentimentale. Adevarul este ca aceasta se va indragosti de Ardiles in momentul in care va afla ce proprietate imobiliara a intrat in posesia lui.

  Harnicia si nevoia de bani ii va cuprinde pe Celentano si Firicel. Cei doi amici se vor apuca de diferite lucrari in localitate, de la porumbare, la cotete de gaini. Fuga dupa bani a celor doi va avea un singur rezultat: constructii de mantuiala.

  Air Date: 22 October 2015 17:30 -
 • S08E10 - Taxi Power (2)
  Air Date: 22 October 2015 18:30 -
 • S08E11 - Felix Tangoh (1)

  Un cetatean exotic va ajunge in Las Fierbinti. Venit tocmai din indepartatul Camerun, acesta este in cautarea fratelui sau, Felix Tangoh, ratacit in Maramures. Dorinta de a ajuta un om ii va pune pe fierbinteni in ipostaze savuroase!

  In acelasi episod, Bobita este indragostit pana peste cap! O domnisoara satena pe care a intalnit-o in Slobozia i-a furat mintile simpaticului carciumar. Si lucrurile nu se opresc aici! Aceasta este extrem de grijulie si dornica sa-i faca toate poftele iubitului sau. Toata aceasta idila nu este vazuta cu ochi buni de Giani, care nutreste sentimente de gelozie

  Air Date: 29 October 2015 18:30 -
 • S08E12 - Felix Tangoh (2)
  Air Date: 29 October 2015 19:30 -
 • S08E13 - Agro-Golful (1)

  Celentano are mari suprize când se trezește din beție: vede că gardul este proaspăt vopsit și că via a fost legată. Dar surprizele nu se opresc aici. Celentano află și că soacra lui și-a refăcut viața și că „omul" ei locuiește cu ea. Descoperim că bărbatul este unchiul lui Brânzoi, din Dridu și este foarte muncitor. În plus, e trecut prin viață, are multă experiență și o ascultă și pe soacra lui Celentano. Acesta e enervat la culme că nu și-a găsit un tovarăș de băutură, dar ce îl enervează cel mai mult este faptul că soacra lui este fericită și că a găsit un bărbat care-i face toate poftele! El merge la Firicel să-și spună necazul. Nu că era mare secret, dar aflăm că cel mai mare dușman a lui Celentano este... soacra lui, care i-a mâncat viața și care este „perversă ca un fluture." Firicel născocește un plan pentru a o despărți pe soacra lui Celentano de unchiul lui Brânzoi. El îi povestește că a fost remarcată de o cunoștință de-a lui, care o găsește atrăgătoare. Îi spune că bărbatul care o place e înalt, blond cu ochi albaștrii, e mai tânăr, la 40 de ani așa și e mare doritor de sex. Din nefericire pentru ea, soacra cade în plasă și merge să-l întâlnească pe tânărul armăsar...

  Air Date: 05 November 2015 18:30 -
 • S08E14 - Agro-Golful (2)
  Air Date: 05 November 2015 19:30 -
 • S08E15 - Babele si Gigolo (1)

  Giani, care are tot felul de idei năzdrăvane, găsește o nouă solutie pentru a face bani. Astfel îl vedem probând tot felul de chiloți smecheri alături de Robi, gata să seducă toate babele din sat cu numărul lor de striptease. Dorel îi surprinde și, simțind potențialul se bagă și el în afacere. Din nefericire pentru el, babele sunt destul de lacome și zvăpăiate și sperie băieții. Dar banii se merită nu?

  Air Date: 12 November 2015 18:30 -
 • S08E16 - Babele si Gigolo (2)
  Air Date: 12 November 2015 19:30 -
 • S08E17 - De Craciun
  Air Date: 25 December 2015 18:30 -
Las Fierbinti next episode air date provides TVMaze for you.