When will be O Săptămână Nebună next episode air date? Is O Săptămână Nebună renewed or cancelled? Where to countdown O Săptămână Nebună air dates? Is O Săptămână Nebună worth watching?

Din 13 februarie, in fiecare joi seara de la ora 21.30, producatorii serialului “"Las Fierbinti"” aduc la ProTV inca o comedie care nu te va lasa rece: “O saptamana nebuna”. Cu Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale, noul serial de la ProTV are toate datele unei comedii savuroase ce urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta.

Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri vizuale, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge. El este cel mai ghinionist tip.

De altfel foarte simpatic, carismatic si bun la suflet. Trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, interpretata de Diana Cavallioti, o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu). Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele “culturale” ale familiei.

Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din “O saptamana nebuna” atrage ca un magnet o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu.


Genres: Comedy
Station: ProTV (RO)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: TBD/On The Bubble
Start: Feb/13/2014

O Săptămână Nebună Air Dates


S02E04 - Joi Air Date: 08 May 2014 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E05 - Vineri Air Date: 15 May 2014 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E06 - Sâmbătă Air Date: 22 May 2014 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E07 - Duminică Air Date: 29 May 2014 21:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of O Săptămână Nebună is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.