When will be Olasz meló next episode air date? Is Olasz meló renewed or cancelled? Where to countdown Olasz meló air dates? Is Olasz meló worth watching?

A TV Paprika új vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul. Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi "szakértőkkel” járjuk körbe!

A TV Paprika új sorozatának házigazdái Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro mindent tud, amit az olasz konyháról tudni lehet: trükköket, fortélyokat, hagyományt és a legújabb trendeket. Ismer minden alapanyagot, és a bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban, vagy éppen egy tengerparti sólepárló üzemben.

A műsorban Olaszországba kísérhetjük el Sandrot, aki egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére indul. Az úton régi barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető lesz a társa.

Útközben a két gasztro-rajongó sorra látogatja az izgalmasnál izgalmasabb városokat, falvakat, ahol az olasz szakács szerint a legjobb minőségű alapanyagok lelhetők fel. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két emblematikus étel a bemutatott alapanyagokból, a híres, pácolt sonkából, a mennyei szarvasgombából, a helyi olívabogyóból és sajtokból. Aztán már rohannak is tovább, hiszen Sandro-nak oda kell érnie a díjátadóra.

Viva Italia! (Source: tvpaprika.hu)

Genres: Cooking/Food
Station: TV Paprika (HU)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Canceled/Ended
Start: Aug/28/2009

Olasz meló Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of Olasz meló is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.