When will be Rakt på med K-G Bergström next episode air date? Is Rakt på med K-G Bergström renewed or cancelled? Where to countdown Rakt på med K-G Bergström air dates? Is Rakt på med K-G Bergström worth watching?

Rakt på med K-G Bergström, samhällsprogrammet i SVT som under hösten lockade i snitt över 600 000 tittare varje vecka, är tillbaka. Tisdagen den 15 januari sänds det första av tio nya program.

- Det känns mycket bra att programmet nu får en fortsättning. Tittarsiffrorna talar sitt tydliga språk - att det är något av en succé i sin genre, säger Eva Landahl-Kihlman, chef för Nyheter och Samhälle vid SVT.

- Framgången visar att bra och aktuell samhällsjournalistik går hem hos tittarna. Jag är övertygad om att K-G Bergström, som den skicklige intervjuare och tv-personlighet han är, är en del av svaret på framgången.

K-G Bergström själv ser fram emot den nya säsongen:

- Det är fantastiskt roligt att få fortsätta göra det här programmet. Det är det roligaste jag gjort sedan korrespondenttiden och jag är tacksam och glad över tittarnas gensvar. Jag tror att mixen i programmet - att vi blandar tunga samhällsaktörer, med idrottsstjärnor och kulturpersonligheter - tilltalar tv-publiken.

- Programmets framgång visar också att det går att göra kvalificerad tv-journalistik med enkla medel, fortsätter K-G Bergström.

Rakt på med K-G Bergström sänds även denna säsong på tisdagar kl 20.00 i SVT2. (Source: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=72185)


Genres: Interview
Station: SVT2 (SE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Returning Series
Start: Sep/11/2007

Rakt på med K-G Bergström Season 2 Air Dates


S02E06 - Episode 6 Air Date: 19 February 2008 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E07 - Episode 7 Air Date: 26 February 2008 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Next Episode of Rakt på med K-G Bergström is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.