When will be Született lúzer next episode air date? Is Született lúzer renewed or cancelled? Where to countdown Született lúzer air dates? Is Született lúzer worth watching?

Ki ne hallott volna már a Darwin-díjról, melyet több, mint tíz éve alapított meg néhány pihent agyú fiatal. A "díjat" azoknak ítélik oda az interneten, akik utolsó cselekedetükkel igazolták Charles Darwin evolúciós elméletét, amely szerint az ember bizony a majomtól származik. A legkülönbözőbb, de mindenképpen abszurd halált halt szerencsétlenek a díj alapítói szerint azért érdemelték ki a poszthumusz elismerést, mert életük legtöbbször indirekt feláldozásával segítenek megőrizni az emberiség hasznos genetikai állományát. Halálukkal ugyanis hozzájárulnak az emberi faj hosszú távú túlélési esélyeinek javításához, azáltal, hogy megszűntetik saját génállományuk terjedésének veszélyét.

A való életben is előfordulhat, hogy az egyébként évekig teljesen normálisan, a civilizáció elvárásainak megfelelő életmódot folytató egyén egyszer csak érthetetlen módon felrúgja a társadalmi normákat és az ösztönei által vezérelve bődületes dolgot tesz. Hülyeséget. Halálos hülyeséget. Ostoba és értelmetlen halálok ezek, melyekből azonban kellő iróniával szemlélve akár okulhatunk is.

A sorozatban megismerhetjük az alföldi tanyavilág alkoholista munkanélkülijét, de a lökött fiatalok sorába beáll egy ijesztgető-művész, két fanatikus death metal rajongó és három egymással versengő tini is. Felbukkan egy titkosügynök, egy paranoiás vegyészmérnök, de a dán miniszter-jelölt és egy közutálatnak örvendő öreg képviselő is bizonyítja: mindegy hány éves vagy, mivel foglalkozol, a hülyeség bárkit bármikor a vesztébe sodorhat.

Genres: Comedy
Station: HBO Hungary (HU)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Ended
End: Jan/18/2009

Született lúzer Air Dates


S02E09 - Időzavarban Air Date: 11 January 2009 12:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E10 - Magasles Air Date: 11 January 2009 12:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E11 - Madarat hangjáról Air Date: 18 January 2009 12:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S02E12 - Fehér golyó Air Date: 18 January 2009 12:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Született lúzer is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.