When will be Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij next episode air date? Is Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij renewed or cancelled? Where to countdown Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij air dates? Is Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij worth watching?

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal superster? De romantische comedy Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa (Bracha van Doesburgh) en de simpele Rick (Egbert-Jan Weeber) leren elkaar door een speling van het lot kennen. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen?

Zij heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, een succesvol model met een internationale carrière, de knappe dochter van een hotelmagnaat en ze maakt deel uit van het bekendste liefdeskoppel in Hollywood.

Hij is een gewone jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en samen met zijn broer Danny (Geza Weisz) in de familiebakkerij werkt. Door een toevallige ontmoeting in een hip restaurant -waar Rick zijn negenjarig jubileum met zijn verkering Vanessa (gespeeld door Halina Reijn) viert en Noa de geruchten over een break-up met haar Hollywood-lover uit de weg gaat - ontstaat een onverwachts liefdesverhaal.

De Nederlandse serie Bagels & Bubbels is gebaseerd op het Israëlische origineel The Baker and the Beauty. Het eerste seizoen was daar de best bekeken ‘scripted series’ ooit en een tweede seizoen kon daarom niet uitblijven.

Bracha van Doesburgh was eerder te zien in dramaproducties van Net5. Over haar rol in Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij zegt ze: “Ik kijk erg uit naar deze rol met deze geweldige cast”. Haar tegenspeler Egbert-Jan Weeber vult aan: "Het is erg leuk om deze rol te vertolken tegenover Bracha. We kennen elkaar van eerdere producties en zijn op elkaar ingespeeld. En dan wordt 'de ex' ook nog gespeeld door Halina. Dat vind ik echt super. We hebben een heel fijn team!"

Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij is een productie van FourOneMedia en wordt geregisseerd door Pollo de Pimentel (tevens Creative Producer), Janice Pierre en Esmé Lammers. (Source: net5.nl)


Genres: Comedy | Romance/Dating
Station: Net 5 (NL)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Returning Series
Start: Apr/07/2015

Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij Air Dates


S01E05 - Aflevering 5 Air Date: 05 May 2015 19:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E06 - Aflevering 6 Air Date: 12 May 2015 19:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E07 - Aflevering 7 Air Date: 19 May 2015 19:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E08 - Aflevering 8 Air Date: 26 May 2015 19:30 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.