When will be Oh Oh Europa next episode air date? Is Oh Oh Europa renewed or cancelled? Where to countdown Oh Oh Europa air dates? Is Oh Oh Europa worth watching?

Eén bus, zeven markante duo’s en een joviale reisleider zijn de ingrediënten voor deze elf weken durende vakantie die start in Nederland en eindigt in Zuid-Europa. Bij de start in Nederland gaan de veertien vakantiegangers vol goede moed het avontuur aan en hebben geen idee waar de reis hen brengt. In een bus vol opvallende typetjes is het natuurlijk wachten op de eerste irritaties.

Aan reisleider Erwin de taak om de sfeer gezellig te houden en de duo’s dwars door Europa langs de mooiste plekken te leiden op weg naar de Méditerranée, waarbij ze onderweg toeristische activiteiten ondernemen. De koppels zijn heel verschillend: van glamourgays tot een slimme übernerdy-tweeling; van sexy GoGo-danseressen tot kapster; van twee verwende zusjes, tot jonge players en Bourgondiërs uut Twente.

Niet voor iedereen duurt deze zinderende zomervakantie elf weken, want de koppels mogen elke dag kenbaar maken welk ander duo zij het minst leuk vinden. Het duo dat op vrijdag de meeste stemmen heeft, moet de bus én het programma per direct verlaten. Op maandag voegt een vers duo zich bij de bestaande groep. Op de eindbestemming is de laatste stemronde. De kandidaten moeten dan stemmen op het, volgens hen, leukste duo van het reisgezelschap. Het winnende koppel krijgt behalve de eer én de vakantie van hun leven, de hoofdprijs van 25.000 euro.

‘Oh Oh Europa’ wordt geproduceerd door RTL Productions. (Source: rtl.nl/experience/rtlperspresentatie/rtl5/ohoheuropa.xml)


Genres: Comedy | Travel
Station: RTL 5 (NL)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Final Season
End: Nov/09/2012

Oh Oh Europa Air Dates


S01E52 - Season 1, Episode 52 Air Date: 06 November 2012 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E53 - Season 1, Episode 53 Air Date: 07 November 2012 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E54 - Season 1, Episode 54 Air Date: 08 November 2012 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E55 - Season 1, Episode 55 (Series Finale) Air Date: 09 November 2012 19:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Next Episode of Oh Oh Europa is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.