When will be Marsman next episode air date? Is Marsman renewed or cancelled? Where to countdown Marsman air dates? Is Marsman worth watching?

Marsman vertelt het verhaal van Nico Marsman, die na de dood van zijn moeder de zorg voor zijn autistische broer overneemt. Wanneer hij daarenboven zijn job verliest en zijn vrouw een pauze in hun huwelijk wil inlassen, komt hij er min of meer alleen voor te staan. Nico wil zijn leven weer op de sporen krijgen, maar hoe begin je daaraan?

Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven. Zoals zijn jongvolwassen dochter en de boezemvrienden waarmee Nico het muziekgroepje De Mannen van Mars vormt. Beetje bij beetje probeert hij zijn nieuwe parcours uit te stippelen en een oplossing voor zijn broer te vinden.

Marsman is een tragikomisch verhaal over keuzes en relaties, over trouw en vriendschap, over onvoorwaardelijkheid en twijfels. Jurgen Delnaet vertolkt de rol van het hoofdpersonage en David Cantens geeft gestalte aan zijn autistische broer. Robby Cleiren, Mathias Sercu en Tom Audenaert spelen de vrienden met wie Nico al jaren een muziekgroepje vormt.

Maaike Cafmeyer tekent voor de rol van Nico's echtgenote en Lynn Van Royen voor die van zijn dochter. Haar vriendin wordt gespeeld door Laurence Roothooft. Machteld Ramoudt is te zien als de overleden moeder van Nico en Rudy.
cobra.be volgde Machteld Ramoudt op haar laatste draaidag

Marsman werd geschreven door Mathias Sercu. Hij wilde geen reeks maken over autisme, maar vooral het verhaal vertellen van een man die op verschillende kruispunten in zijn leven staat. Hoe moet hij de zorg voor zijn broer combineren met zijn werk en privéleven?

De Gentse singer-songwriter Sioen levert de soundtrack voor de reeks. Marsman wordt geproduceerd met de steun van het VAF/Mediafonds en werd grotendeels opgenomen in en rond Kapelle-op-den-Bos. (Source: één)

Genres: Comedy | Drama
Station: één (BE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Ended
Start: Mar/25/2014

Marsman Air Dates


S01E05 - Season 1, Episode 5: Breuken Air Date: 22 April 2014 19:40 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E06 - Season 1, Episode 6: Lijmen en Dromen Air Date: 29 April 2014 19:40 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E07 - Season 1, Episode 7: Hoop doet leven Air Date: 06 May 2014 19:40 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E08 - Season 1, Episode 8: Het Einde Air Date: 20 May 2014 19:40 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Marsman is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.