When will be Oud België next episode air date? Is Oud België renewed or cancelled? Where to countdown Oud België air dates? Is Oud België worth watching?

Eind jaren zeventig. De opmars van de televisie is al een tijdje aan de gang en voorlopig lijkt het einde niet in zicht. Het publiek vindt zijn vermaak in de huiskamer thuis, waar steeds grotere shows met nog grotere vedetten op televisie worden uitgezonden. Veel revuetheaters zien zich dan ook genoodzaakt om hun deuren te sluiten. Zo ook Oud België in Antwerpen ...Marcel, dé vedette van Oud België, zweert dat hij nooit voor televisie zal werken. Hij is en blijft de man van de revue. Marcel heeft ook geen tijd om zich veel zorgen te maken want Marielis, de nieuwe Cubaanse danseres , slorpt al zijn aandacht op.

Dat is pijnlijk voor Lucienne, de chef van het corps de ballet. Zij was tot voor kort Marcels vriendin, maar hij heeft er een einde aan gemaakt. Marcel gaat er daarbij vanuit dat ze gewoon vrienden kunnen blijven en samenwerken zoals daarvoor.

Willy, de beste vriend en sideman van Marcel, denkt er evenmin aan om de overstap naar televisie te maken. Integendeel, Willy zet zijn huwelijk en zijn bloemenwinkel op het spel om zelf sketches te kunnen schrijven en – wie weet – ooit regisseur te worden.

Directeur Leonard ziet het allemaal gebeuren, maar houdt krampachtig vast aan zijn theater en 'zijn' artiesten, al beseft hij zeer goed dat de fatale ijsberg niet te vermijden is. Nederlandse zakenlui azen op zijn gebouw, met de bedoeling er een kledingwinkel van te maken. Ze krijgen daarbij hulp van het stadsbestuur, die de middenstand een boost wil geven.

Wanneer plots de voorschriften van de brandweer strenger worden en Oud België met sluiting bedreigd wordt, gaat het snel van kwaad naar erger. Marcel verliest zich compleet in het gokspel en stapelt de schulden op. Hij moet zelfs het drumstel verpanden dat hij ooit aan Willy’s zoon cadeau gaf.

Willy wordt door zijn vrouw José voor de keuze gesteld: of werken in Oud België, of eindelijk de verantwoordelijkheid opnemen voor zijn gezin, vooral dan voor de opvoeding van zijn zoon Eddy. De vriendschap tussen Marcel en Willy wordt zwaar op de proef gesteld, zeker wanneer Marcel auditie doet voor de ooit zo gehate televisie.... (Source: een)


Genres: Drama
Station: één (BE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: New Series
Start: Jan/03/2010

Oud België Air Dates


S01E03 - Episode 3 Air Date: 17 January 2010 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E04 - Episode 4 Air Date: 24 January 2010 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E05 - Episode 5 Air Date: 31 January 2010 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S01E06 - Episode 6 Air Date: 07 February 2010 20:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Oud België is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.