When will be Mindenből egy van next episode air date? Is Mindenből egy van renewed or cancelled? Where to countdown Mindenből egy van air dates? Is Mindenből egy van worth watching?

Genres: Comedy | Sketch/Improv | Cinema/Theatre
Station: Duna TV (HU)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Running
Start: 2011-10-07

Mindenből egy van Season 4 Air Dates


S04E01 - Az árverés / A hatalomátvétel Air Date: 07 January 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

Az árverésA tönkrement Conditorei-t a bank internetes árverésre bocsátja. Mindenki le van lombozva, kivéve Pálmát. Miközben a kilátástalan helyzetbe jutott Fifó család egymás hibáztatásával van elfoglalva, feltűnik egy rejtélyes licitáló. Vagy kettő? A hatalomátvételElőször Zoli és Pálma kerülnek szembe egymással, hiszen mindketten úgy gondolják, ők a Conditorei új tulajdonosai. Mikor kiderül az igazság, még tovább romlik a helyzet: a Fifó-fivérek ugranak egymás torkának.
Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter, Szabó Győző.


S04E02 - A profil / Harcok a házban Air Date: 14 January 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A profilFifti és Zoli között még mindig folyik az állóháború, amiért Zoli a totónyereményéből megvette az üzletet. Anikó nyomására aztán oldódni látszik a helyzet, és együtt kezdik el kitalálni, mi legyen a cég jövője. Harcok a házbanZolit egyre jobban aggasztja, hogy hiába ő a tulaj, a többiek nem ismerik el főnöknek, ezért egyre erőszakosabban próbál magának némi tiszteletet kicsikarni. Ezt persze senki se nézi jó szemmel.
Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter.


S04E03 - A végrendelet / Fifti támadása Air Date: 21 January 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A végrendeletNikiben felmerül, hogy mivel most mindannyiuk sorsa Zolitól függ, talán jó lenne rábeszélni, hogy végrendelkezzen. Eleinte mindenki felháborodik Niki számító hozzáállásán, de aztán…jobban belegondolva, nem is tűnik ez olyan elvetélt ötletnek. Fifti támadásaPálma mindenáron szeretné bebizonyítani, hogy ő lenne a legalkalmasabb Zoli helyettesítésére, ezért ezoterikus ötletekkel próbálja fellendíteni az üzletet. Fiftinek ez egyáltalán nem tetszik, és mindent elkövet, hogy kiüsse Pálmát a nyeregből.
Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter.


S04E04 - A nyugalom / A továbbképzés Air Date: 28 January 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A nyugalomÚgy tűnik, a Fifó családba beköszöntött a nyugalom, a magánéleti viharok elcsitultak, teljes az egyetértés és a harmónia. Fifti szeretné, ha még teljesebb lenne a béke, és felajánlja Anikónak, hogy figyelmezteti Nikit: ne bizalmaskodjon vele annyit... Anikó megnyugtatja. ezeket soha nem vette a szívére, nem féltékeny, ugyan, ki gondolná komolyan, hogy Fifti és Niki… Fifti azonban nem érti, miért lenne ez elképzelhetetlen, és szeretné bebizonyítani, hogy Niki igenis flörtöl vele… A továbbképzésNem csak az üzlet nem megy jól, de eddig sosem tapasztalt problémával is szembekerül a "Lelkisegély" személyzete. Kiderül, hogy valaki olyan tanácsot adott egy betelefonálónak, amiből komoly rendőrségi ügy lett. Egy nyomozó látogatása teszi fel az i-re a pontot: ez így nem megy tovább, mert ennek súlyosabb következményei is lehetnek. Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Bata Éva, Bohoczky Sára.


S04E05 - A rég nem látott barát / Tánczi a főnök Air Date: 04 February 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A rég nem látott barátZoli részletesen és lelkesen mesél az állítólagos amszterdami útjáról, ám váratlanul megjelenik egy régi barátjuk, aki elárulja: Zoli Amszterdam helyett a lovin volt és bukott is egy rakás pénzt, méghozzá kölcsön pénzt, amit most meg kellene adni. Zolinak nincs pénze – kiderül, hogy a hitelező barát hogyan képzeli a kölcsön rendezését. Tánczi a főnökFifti szerint a Fifó becsület azt követeli meg, hogy Zoli ne bujkáljon a hitelezője elől, hanem nézzen vele szembe és vállalja a következményeket. Megszervez egy találkozót, amin pont kerül az ügy végére: Zolinak el kell dönteni, mivel váltja meg a tartozását… Arra azonban senki nem számít, hogy ez a többiek sorsárra is hatással lehet. Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter, Debreczeny Csaba.


S04E06 - A randi / Utazási iroda Air Date: 11 February 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A randiAz éjszaka közepén először Anikó és Fifti érkezik az irodába, aztán váratlanul megjelenik Niki, Pálma és végül Zoli is. Kiderül, hogy mindenkinek vannak titkai, de Pálma lekőrözi őket a sajátjával. Utazási irodaPálma visszatérve görögországi kiruccanásáról, azzal az ötlettel áll elő, hogy csináljanak utazási irodát. Először mindenki lehurrogja, de aztán latolgatva a lehetőségeket, komolyan elgondolkodnak a profilváltáson. Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter.


S04E07 - A görög dráma / Az idegen-megvezető Air Date: 18 February 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.

A görög drámaFifti bevallja Zolinak: hibának tartja, hogy most ennyire beleélték magukat az utazási iroda ötletébe. Titokban elmondja, hogy váltani szeretne, nem akar tovább engedni Pálma erőszakosságának, és csak azért utazási irodát üzemeltetni, mert Pálmának épp ez jutott az eszébe. Pálma kihallgatja a beszélgetés egy részét, de félreérti, és azt hiszi, hogy Fifti Anikó mellől akar lelépni, és a magánéletükben akar változásokat. Pálma eldönti: itt az ideje felnyitni Anikó szemét arra, hogy Fifti újra el akarja hagyni... Az idegen-megvezetőAz irodában a szokásos rendezetlenség uralkodik, Fifti szeretné kihúzni magát a tennivalók alól, de a többiek is igyekeznek a munka könnyebb végét megfogni. Pálma azonban új tervvel érkezik: mától minden más lesz, profi céggé válnak, fel kell készülniük arra, hogy nemsokára nagyon beindul az üzlet. Ám a nagy feladat még hátravan: ki kell találniuk, hogy hogyan is működik valójában egy utazási iroda. Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter.


S04E08 - A bukta / A csomag Air Date: 25 February 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S04E09 - A teszt / A leépítés Air Date: 03 March 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S04E10 - A családi vacsora / A társkereső ügynökség Air Date: 10 March 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S04E11 - A malőr / A nyeremény Air Date: 17 March 2016 23:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.


S04E12 - Az ellenőr / A közbeavatkozás Air Date: 31 March 2016 22:00 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Mindenből egy van is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.