When will be Sara next episode air date? Is Sara renewed or cancelled? Where to countdown Sara air dates? Is Sara worth watching?

De serie draait om een jonge vrouw genaamd Sara de Roose. Ze is van bescheiden afkomst, en een briljante econome met een gouden hart. Ze heeft echter haar uiterlijk niet mee. Niemand ziet haar staan vanwege het feit dat ze niet erg aantrekkelijk is. Romantiek lijkt voor haar ook niet te zijn weggelegd.

Dit verandert wanneer ze op een dag gaat solliciteren bij een groot modebedrijf in Antwerpen. Daar ontmoet ze Simon Van Wyck, de zoon van de directeur, op wie ze op slag verliefd wordt. Omdat ze net een reeks mislukte sollicitaties achter de rug heeft, aanvaardt ze in het bedrijf een functie ver onder haar niveau, om dicht bij Simon te kunnen zijn. Die heeft echter nauwelijks oog voor haar.

Sara maakt al snel promotie binnen het bedrijf, onder andere omdat ze Simon voorziet van goede idee├źn en van dekmantels voor zijn scharrels die hij voor zijn verloofde verborgen wil houden. Door de harde strijd tussen Simon en zijn grote rivaal Alexander, staat het modehuis constant bloot aan gevaren. Het is Sara die het bedrijf meer dan eens van de ondergang redt. Het gaat Simon ook opvallen dat Sara duidelijk de bekwaamste medewerkster van het bedrijf is, maar hij beantwoordt haar gevoelens voor hem nog steeds niet. Sara droomt zelf geregeld van een beter leven, waarin ze succes kan maken in de glamourwereld. (Source: VTM)

Genres: Drama | Adult Cartoons | Family | Lifestyle
Station: VTM (BE)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: Ended
End: Jun/24/2008

Sara Air DatesLoading... Please wait...

Next Episode of Sara is

not planed. TV Show was canceled.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.