When will be Slip Køterne Løs next episode air date? Is Slip Køterne Løs renewed or cancelled? Where to countdown Slip Køterne Løs air dates? Is Slip Køterne Løs worth watching?

Tre venner bliver sendt ind i en mørk og uhyggelig skov i Litauen uden at vide, hvad de skal opleve eller møde på deres rejse, hvor mystiske begivenheder efter sigende har fundet sted, og hvor ikke engang de lokale tør gå ind længere.
#Slipkøterneløs
Hver uge efterlader vores vært Camilla Ottesen tre nye deltagere alene i skumringen af den store, mørke og uhyggelige skov, hvor opgaven er, at de skal finde i alt 3 nøgler, som giver adgang til tre forskellige pengepræmier – én ved hver udfordring. Men de har ingen anelse om, hvilke prøvelser der i virkeligheden venter dem! For at finde frem til nøglerne og pengene skal deltagerne igennem skovens gys og gru, der får enhver gyserfilm til at ligne et Disney-eventyr.
For hver løst udfordring skal vennerne blive enige om, hvem fra holdet der ikke skal med videre ind i mørket. Før de kan tage pengene med hjem til Danmark, venter dem nemlig endnu en overraskelse, der kan få hårene til at rejse sig på de selv de mest hårdføre. De tre deltagere skal enkeltvis spæne og undslippe en flok hidsige køtere for at sikre holdet de tre pengepræmier!
På en lukket bane skal deltagerne én efter én løbe med hundene i ryggen, og afstanden til hundene bliver kortere og kortere, jo flere penge der er i den røde rygsæk. Hundene løber efter enhver, der prøver at stikke af med pengene fra skoven, så deltagerne skal i den grad tage benene på nakken, hvis de vil sikre holdet pengene – og ikke mindst undgå at blive overfaldet af glubske køtere, der kun har en ting for øje: at sætte deres skarpe tænder i rygsækken med pengene. (Source: TV3)


Genres:
Station: TV3 (DK)
Rating: 0/10 from 0 users
Status: New Series
Start: Aug/25/2014

Slip Køterne Løs Season 1 Air Dates


S01E01 - Season 1, Episode 1 Air Date: 25 August 2014 20:15 -

Sorry, but right now we don't have any sources for this episode.Loading... Please wait...

Next Episode of Slip Køterne Løs is

unknown.

Take your countdown whenever you go

Synchronize EpisoDate with your calendar and enjoy new level of comfort.


You have to be logged in to use this functionality.

LoginRegister


Looks like something went completely wrong!

But don't worry - it can happen to the best of us,
- and it just happened to you.

Please try again later or contact us.